USLUGE:

Postojimo od 2007. godine i za kratko vrijeme naše usluge podigli smo na najviši nivo o čemu svjedoči veliki broj zadovoljnih korisnika. Hestens d.o.o. teži da postane lider u proizvodnji pločastog namještaja za male i srednje kupce. Izborom našeg stručnog osoblja, vaša ideja će biti realizovana od faze projektovanja do finalnog proizvoda po sistemu “ključ u ruke”.

Korištenjem najsavremenijih materijala, mašina i ispunjenjem najviših standarda u proizvodnji postigli smo zavidan nivo kvalitete, sigurnosti i duži vijek trajanja naših proizvoda. Osnovni cilj nam je zadovoljenje potreba kupca sa posebnim osvrtom na jednostavnost i ispunjenje stambenog i radnog prostora istinskom privlačnošću. Svako vaše pitanje, traženi savjet ili ideja dovoljni su faktori da od sirovog materijala nastane umjetničko djelo.

Mi nudimo rješenja za svaki ukus.

Mjerenje/projektovanje

Vršimo usluge mjerenja prostora predviđenog za opremanje pločastim namještajem. Naš stručno osposobljen tim daće vam savjeta kako da najbolje iskoristite svaki centimetar prostora.  Projektovanje i izrada 3D modela namještaja u skici prostora radi lakšeg usaglašavanja i eventualnih ispravki u najranijim fazama prije same proizvodnje. Tačan izračun cijene koštanja finalnog proizvoda na bazi urađenog 3D modela.

Proizvodnja

Proizvodnja pločastog namještaja, plakara, ormara, komoda, polica, radnih, kuhinjskih i klub stolova, kuhinja, kupaoničkog namještaja, dječijih soba, bračnih i drugih kreveta i ostalih predmeta od iverala po zahtjevu kupca.

Transport i montaža

Potpuno besplatno ćemo izvršiti transport gotovog namještaja iz proizvodnog pogona do kupčeve adrese, ubacivanje namještaja u predviđeni prostor i montažu namještaja koju će obaviti naša stručna lica. Za sve proizvode dajemo garanciju od 2 do 10 godina, u zavisnosti od korištenih materijala i namjene proizvoda.

 Ostale usluge

Naši uposlenici će vam pružiti i ostale usluge za koje se ukaže potreba, a koje su u mogućnosti da obave. Svaka od naših ponuđenih usluga je korak do rješenja za svaki ukus.